rólam

Szia! Zsuzsi vagyok, huszonhat éves majdnem felnőtt.

Elkezdődött az igazi életem.  Hirtelen mindenki felnőttként tekint rám. Navigálnom kell, ehhez pedig olyan ismeretekre és képességekre is szükségem van, amelyeket nem tanítanak az iskolában. Hosszú út vezetett idáig, a tudatos élethez. Ezekről szól a blogom.

Ahogy az egyetlen állandó ebben a világban a változás, úgy kell nekem és neked is változni, napról napra, akár észrevétlenül. A személyes fejlődés nem állhat le ha ki akarjuk hozni magunkból a legjobbat. Tervezünk, próbálkozunk, álmodunk, elbukunk, tapasztalunk, haladunk és tanulunk, folyamatosan. Csak talán nem vesszük észre.

Mindig lesznek új célok és új akadályok, ez a felnőtté válás átmeneti időszaka. Erről írok: tapasztalatokról, tanulságokról, élményekről.

Érdekelnek a további részletek? netán életünk ugyanabban a szakaszában vagyunk? Kattints ide, és elmondom, hogy mire számíthatsz a blogon!


Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot, kérlek írj üzenetet a blog facebook oldalán:

fb.com/zsakbolmacska

Creative Commons LicencEz a Mű a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. A blogon szereplő írások és fotók egy része a szerző tulajdonát képezik, azok semmilyen formában nem használhatóak fel előzetes engedély nélkül!

Reklámok

5 thoughts on “rólam

  1. Szia! 🙂

    Nagyon klassz a blogod, elgondolkodtató, érdekes, örülök annak, hogy idetaláltam, és csak azért írok, hogy tudd, van egy újabb olvasód 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá! Szerinted ?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s