rólam

Szia! Zsuzsi vagyok, huszonhat éves majdnem felnőtt.

Elkezdődött az igazi életem. Hosszú út vezetett idáig, a tudatos élethez. Kijártam az iskolákat, elköltöztem otthonról, diplomáztam egy egyetemen, elköltöztem még távolabb az otthonomtól, szereztem még egy diplomát és most itt állok. Itt vagyok a saját kis életem, az igazi életem kezdetén. Hirtelen mindenki felnőttként tekint rám.

Navigálnom kell, ehhez pedig olyan ismeretekre és képességekre is szükségem van, amelyeket nem tanítanak az iskolában. Ezekről szól a blogom.

Ahogy az egyetlen állandó ebben a világban a változás, úgy kell nekem és neked is változni, napról napra, akár észrevétlenül. A személyes fejlődés nem állhat le ha ki akarjuk hozni magunkból a legjobbat. Tervezünk, próbálkozunk, álmodunk, elbukunk, tapasztalunk, haladunk és tanulunk, folyamatosan. Csak talán nem vesszük észre.

Mindig lesznek új célok és új akadályok, ez a felnőtté válás átmeneti időszaka. Erről is szól ez a blog: tapasztalatokról, tanulságokról, élményekről. 

Érdekel a dolog, netán életünk ugyanabban a szakaszában vagyunk? Kattints ide, és elmondom, hogy mire számíthatsz a blogon!


Ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot, kérlek írj üzenetet a blog facebook oldalán:

fb.com/zsakbolmacska

Creative Commons LicencEz a Mű a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. A blogon szereplő írások és fotók egy része a szerző tulajdonát képezik, azok semmilyen formában nem használhatóak fel előzetes engedély nélkül!

Reklámok

5 thoughts on “rólam

  1. Szia! 🙂

    Nagyon klassz a blogod, elgondolkodtató, érdekes, örülök annak, hogy idetaláltam, és csak azért írok, hogy tudd, van egy újabb olvasód 🙂

    Kedvelés

Szólj hozzá! Szerinted ?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s